27 Lis 09, 04:16 *
Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: od 22.01.2008 nasza rodzinka sie powiększyła Wink teraz jest nas czwórka Smiley
Dla zainteresowanych dokładna mapa Autostrady A1 (kliknij aby powiększyć):

Kliknij na mapkę aby poznać bardziej szegółową prognozę --->>

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Mistrzostwa Świata w piłkę nożną - Deutschland 2006  (Przeczytany 421 razy)
myszon
Jr. Member
**

« : 25 Maj 06, 08:40 »

Witam wszystkich,

Jako, że mistrzostwa tuż tuż chciałbym poznać opinię forumowiczów kto wg ich opinii zostanie tegorocznym czempionem w nogę. Bukmacherzy jak i znawcy futbolu stawiają na Brazylię, zdrowy rozsądek podpowiada podobnie (no bo kto jest w stanie zatrzymać Ronaldinho, Kakę, Adriano i resztę??).  Ja do zwycięstwa Canarinhos podchodzę z małą rezerwą a to dlatego, że ostatni raz Brazylii udało się wygrać turniej mistrzowski odbywający się na kontynencie europejskim w 1958 roku(odbywał się w Szwecji). Oczywiście Brazylia dominuje ostatnimi latami w kopaną, ale dla potwierdzenia mojej tezy przypomnę, że mistrzami w 2002 roku zostali grając w Korei i Japonii, w 1994  roku grając w USA (dla przeciwwagi: w 1998 r. przegrali finał z Francją, a 1990 roku odpadli już w 1/8 finału przegrywając z Argentyną).
Jeśli nie Brazylia to kto? Silnie prezentuje się na papierze reprezentacja Włoch, Hiszpanii, Francji (Zidane kończy karierę z reprezentacją więc będzie się chciał pokazać), Argentyny, Holandii (prowadzeni z powodzeniem przez Marco van Bastena). A może znowu będziemy mieli czarnego konia rozgrywek (tak jak na poprzednich Mistrzostwach Europy w 2004 ni stąd ni z owąd wygrała Grecja).  Ja stawiam na którąś z europejskich drużyn (sercem zawsze byłem za Holandią, ale obawiam się, że znowu nie wytrzymają psychicznie).
Czekam na opinie Smiley
Pozdrawiam
Krzysiek
Zycie nie je-bajka
Administrator
Mistrz Forum

Nasza pociecha :)

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : 25 Maj 06, 10:45 »

Na torrencie jest juz do sciagniecia mecz finalowy Anglia - Brazylia,
Anglicy wygrywaja 2:1 (Polska premiera w lipcu 2006 )

Anglia na mur beton  Grin
myszon
Jr. Member
**

« Odpowiedz #2 : 11 Lip 06, 13:32 »

Witam ponownie.

Mistrzostwa się skończyły i moje typy po części się sprawdziły (co do tego, że mistrzem zostanie drużyna europejska). Na temat reprezentacji Polski się nie wypowiadam. Brazylia - nie pamiętam kiedy ostatnio tak słabo się prezentowali. Czy Zidane postąpił słusznie traktując Materazziego "z baśki"? Nie mam pojęcia. Najwidoczniej powiedział coś nad wyraz obraźliwego (tym których interesuje zachowanie Materazziego na boiskach ligi włoskiej polecam strony z darmowymi filmikami). Jak niektórzy mówią - należało mu się.

Pozdrawiam
Krzysiek
Zycie nie je-bajka
Administrator
Mistrz Forum

Nasza pociecha :)

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #3 : 31 Lip 06, 12:07 »

True  Cool
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!